Първоначално публикувано от nicks1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното заключване
Collapse
X
-
Last edited by lordliness; d.m.y г., 14:32.Не всички, които се скитат, са изгубени.
-
Здравейте Колеги, отново имам нужда от вашето съдействие. Централното ми се държи много странно. Когато използвам бутона вътре (на конзолата пред скоростния лост) всичко работи - отключва и заключва всички врати без проблем. Когато изляза от колата и натисна копчето на ключа мигат само мигачите и централното не реагира. При опит да заключа ръчно с ключа се заключва само шофьорската врата, а другите не помръдват. След 15-20 опита без значение с от копчето или ръчно с ключа всичко сработва и колата се заключва. При отключване няма проблеми и винаги сработва. Трябва ми идея къде да търся проблема.
Comment
-
Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщениеЗдравейте Колеги, отново имам нужда от вашето съдействие. Централното ми се държи много странно. Когато използвам бутона вътре (на конзолата пред скоростния лост) всичко работи - отключва и заключва всички врати без проблем. Когато изляза от колата и натисна копчето на ключа мигат само мигачите и централното не реагира. При опит да заключа ръчно с ключа се заключва само шофьорската врата, а другите не помръдват. След 15-20 опита без значение с от копчето или ръчно с ключа всичко сработва и колата се заключва. При отключване няма проблеми и винаги сработва. Трябва ми идея къде да търся проблема.
Най-лесният начин да се разбере - да пробваш с друг.
Звънни ми таз неделя да се разберем да ги разменим и то ще си проличи.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да споделя за останалите - след размяната на модулчето за централното с това на Любо вече 1 седмица няма нито един признак от проблемите. Заключва и отключва от първият път и не се отключва сама. Благодаря много на Любо за съдействието. Помогна за пореден път!
Comment
-
Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщениеДа споделя за останалите - след размяната на модулчето за централното с това на Любо вече 1 седмица няма нито един признак от проблемите. Заключва и отключва от първият път и не се отключва сама. Благодаря много на Любо за съдействието. Помогна за пореден път!
Талянска му работа........мистерия
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от 4ofito Покажи съобщениеКолеги ще ми кажете ли къде точно се намира модула на централното,че и на мен ми прави мизерий
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИзглежда, че при самата размяна някоя калпава връзка се е почистила, защото и аз нямам никакви проблеми с твоя модул.
Талянска му работа........мистерия
Макар, че платката и спойките привидно изглеждаха в доста добро състояние, при по-силно увеличение сякаш се забелязват някоя и друга студени спойки.
Презапоих всичките и засега всичко работи, както трябва.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment